De Verges i Setmanes de lluita

Programa bipolar. A la primera meitat fem balanç de la campanya Apostasia es alegria que ha reunit més de 400 sol·licituds d’apostatar i parlem amb en Sergio del Despacho Cultural la Virgen que ens explica la difícil situació que ha viscut aquesta associació cultural del Raval amb el precinte realitzat pel Districte de Ciutat Vella.

En la segona meitat del programa apareix en Guillem recent arribat de l’acte inaugural de la III Setmana de lluita contra els transgènics i per la sobirania alimentària per explicar-nos aquestes jornades d’accions autònomes i descentralitzades i especialment la intervenció teatral que es realitzarà per tancar-la el diumenge 17 d’abril a les 15.30 en el marc de la Fira de la Terra.

Acabem repassant les activitats realitzades (concert aniversari de Ràdio RSK) i a realitzar (especialment la celebració dels 30 anys de ràdios lliures del 16 d’abril a l’Ateneu Popular de Nou Barris) de la Coordinadora de Ràdios Lliures i les novetats de diferents mitjans lliures.

Música virginal : “Mejor que la visita del papa“, Pluton, Baldosa Flotante, Iris Aneas, Quimi Portet, Gadjo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*