Temps i noves vides

Enfrescats en rebre el nou majara que iluminarà els nostres diumenges i les nostres vides a partir d’ara, tenim la visita de l’Aina i la Laura que ens  presenten l’album il·lustrat El Temps que ha tret Tàndem Edicions en català i castellà.

Aprofitem per reflexionar i divagar sobre aquest concepte tant fugisser amb l’ajuda de les oients que ens truquen. I és que el temps passa per tots, també per Contrabanda que el dia 15 va complir 20 anys en les  antenes. Per això, us avancem alguna celebració que s’està tramant i la Presentació de la Coordinadora de Ràdios Lliures.

Recordem també la situació dels detinguts de la Vaga del 29S i alguna futura convocatòria per preparar la següent Vaga a càrrec de l’Assemblea de Barcelona.

Disculpeu-nos pels problemes tècnics i comunicatius que hem tingut durant el programa. És el que té fer 20 anys de ràdio. Ja no estem tant fresc@s.

Música per fer temps: Human League, Skatalà, Atversaris, Césaria Evora amb Pedro Guerra, Pink Floyd, Amparanoia, Souad Massi, Dub Incorporation, Fufü-Ai, Camarón.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*