Conexiones griegas

Comencem l’any amb la baixa de l’Eduardo Manostijeras, muy atareado él, però amb la presència d’Alexia Manga en plan traductora i Libertad, companya grega que ens explica el conflicte que s’està vivint a la regió de Keratea on la població s’ha revoltat contra la instalació d’un abocador per el qual ningú els ha preguntat (podeu consultar més informació a http://antixyta.blogspot.com/)  i sobre un altre cas similar al poble Lefkini de l’illa de Corfú (més info a http://xyta-lefkimis.blogspot.com/). Aprofitem per recordar la gira de presentació del documental La MAT. A on ens porta el progrés?

Programa difós per streaming a la radio de Mytilini del 105 FM d’allà.

Intentem també connectar amb la retransmissió que el col·lectiu “Radio Aswad, En el Sahara Rompemos el Silencio” està fent des de Traficantes de Sueños però finalment ens conformem punxant una estona el streaming que estan passant Radio Vallekas.

Llegim La senda del perdedor d’en Bukowsky, parlem del Circ d’Hivern del Ateneu de Nou Barris i dels 20 anys de Contrabanda, amb els festejos que s’avecinan.

Música que ens porten els Reis: Polansky y el Ardor, Lena Platonos, Nikolaidis Basilis, Las Grecas, Le Pianc, Max Romeo, Psarantonis, Irka Mateo i alguna sorpresita más.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*