Apostata como puedas

Els companys del CAO Lipoteka ens deixen plantats, el que no ens impedeix recordar l’ostigament mediàtic que està vivint aquesta casa okupada de Sarria.

Ens esforcem per comentar les Jornades sobre els Mitjans de Comunicació Alternatius Avui organitzades per l’Ateneu Enciclopèdic Popular,  la jornada radiofutbolística del dia abans al Forat de la Vergonya i la Festa TransAlien a Nautarkia i la inaguració de l’Ateneu Popular de Vallcarca en la seva versió 3.0.

Anunciem la campanya Deixem-nos d’hòsties: jo no t’espero per rebre a Ratzinger Z i alguna que altra iniciativa col·lectiva per apostatar aprofitant tant magna visita. I també expliquem per sobre el Hackmeeting celebrat a Zaragoza el cap de setmana i que es va veure obligat a mudar-se arran del desallotjament del centre social on s’havia de realitzar.

I en èpoques de reivindicacions al país veí recordem els temps de la Comuna de Paris amb el còmic El grito del pueblo (de Tardi segons la novel·la de Jean Vautrin) i la pel·licula Louise Michele la rebelle (de Solveig Anspach).

Música solidaria: Angelic Upstars, roskeros, AC/DC (los de verdad), Lila Downs, Nairobi, Paco Ibañez, Mikel Laboa, Balkan Beat Box, Ella Fitzgerald, Irka Mateo, Shaïd i 2 minuts d’odi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*