Del pikete al pica… mola no mola

En aquesta nova assemblea majariana, eduardo manostijeras que en el seu exili a uzonia no fa ni ponts ni vagues ens explica les seves pròpies cabòries personals al voltant dels aconteixements de les últimes setmanes a la ciutat podrida. Especialment enreferència al corrumput món dels mitjans de comunicació. (a excepcio d’uns pocs rebels). En aquest sentit se li dona veu a la afilada veu de Salvador Picarol que ens destapa els entremats político-corruptes de la portadora de mola fm que està sabotejant les emissions a les nostres emisores germanes a la part Nord de la ciutat.Una mica de música i poc més,  tot esperant una emissio nautarkica que qui sap si mai arribarà…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*