Reguralizando la marrana

Parlem per fi del projecte de decret de la Generalitat per regularitzar el sector dels mitjans audiovisuals, un nou repte a la supervivència de les radios lliures catalanes. En breu podreu adherir-vos a la campanya en aquesta pàgina: http://lleiaudiovisual.communia.info/

Ens alegrem de la sortida en llibertat d’Amadeu Casellas i escoltem audios enregistrats en el Festival de suport realitzat el gener a l’Ateneu Popular de Nou Barris. Llegim també missives d’oients, rebem trucades amb acudits inclosos i fem alguna que altra crònica de concerts.

I a més escoltem part de la retransmissió en directe de la concentració contra la criminalització del Top Manta realitzat per Post Scriptum Radio.

Música alegal: ASZMA (en directe des de l’Asamblea de Majaras), Yuri Buenaventura (versioneando el bueno de Jacques Brel), Nous Espectres, Doble Zero, Kobayashi (aquest cop si), Basura, La Phaze.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*