Tetes lliures i aldarulls a les ondes

Els amics rizomes ens expliquen com ha anat la concentració en defensa del dret al propi cos i contraria a la manifestació antiabortista. A part de tetes també xerrem dels moments peluts del vernissage de les Dones Llop i del festival de circ Pobre Nou.

Entrevistem Mike, company de vàries batalles, en aquest cas per la nova singladura anomenada ALDARULL, llibreria cooperativa, editorial, distribuidora i molt més.

Aprofitem que parlem amb un ente radiofònic per anunciar que Bronka emet també des del 96.6 i una nova FM WARS que s’avecina, esteu atentes!

Uns quants audios: falca de la campanya per la despenalització del TopManta, especial sobre el 8 de març realitzat pel programa Niemensland i entrevista del programa A pulso de Radio Andalucia a una companya del grup de suport al pres Manuel Pinteño, sortit en llibertat la setmana passada després de 33 anys empresonat.

I ja que entrem al talego recordem el gran llibre Fuga en la Modelo (Gallardo & Mediavilla, La Cúpula) amb les desventures de Makoki, Emo & cia.

Música que anuncia nevada: La Tropa, Fafadi i Ahmet Soultan, P.C.P.(que no Kobayashi, des del recopilatori de recolzament a Radio Bronka Nuestras voces..son vuestras pesadillas),  Chip Subcutaneo, La Phaze (diumenge 14 al Sidecar) i La Selva Sur (dissabte 13 al Razzmatazz).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*