Masala en versió St. Valentí

En una diada postcarnavalesca i on Eduardo Manostijeras agafa el relleu de la decadència majara, ens torna a visitar la gent de Masala per tirar-nos els trastos en un dia tan senyalat i de pas desgranar el núm. 51 del periòdic de Ciutat Vella: cas Millet, els 11 del Raval, corrupteles al Districte, urbanisme preventiu i com no un record per l’Emiliona.

A més, Carnavals de Torelló i demés folklore osonenc, trobada d’horts comunitaris al Forat de la Vergonya, festa despedida i convocatòria deshotelera per aturar el desallotjament de Magdalenes, inaguració del CSO La Criolla, crònica d’un nou atac sonor del que resta del Tripartit Invertit i molt més.

Música per enamorats: Kumpania Algazarra, FP, Compartir Dóna Gustet, El Papado, Ursula & The Magnolies, Lydia Lunch i com no quelcom de gnawa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*