Teatraviesas y el teatro de la vida

En un programa marcat pel penediment majara i la no sintonia amb els elements tecnològics de l’estudi, ens visiten per fi una part del grup de teatre Teatraviesas.

Aina, Sara i Bibi ens expliquen que és i d’on ve el Teatre del Oprimit, que és la PATO (Plataforma Activista de Teatro del Oprimido) i quines trapelleries es dedica aquest grup afincat a Can Vies. A més, accepten els múltiples reptes que aquests impertinents els hi proposen.

A més, despedim La Casa Al Fin, presentació de la revista Détourné, crònica de la festa del Farró West, del concert de Surfin Sirles al Clandestino de l’altra banda de la plaça i algun que altre evento més.

Música bipolar (penitent i traviesa):  Rabia Positiva (bon viatge!), Perrocker homenatgant el Pepeta’s Bar, La Lupe,  Compartir Dóna Gustet, Vinicius de Moraes, Kumpania Algazarra (a medias), The Ellas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*