Presos i presons

Grabació iniciada un cop ja començat el programa, coses del directe i la resaca.

Acompanyats del Dr. Axioma, Didi el retornat i un silenciós Sin Chip, xerrem sobre varis assumptes com la festa de la Casa Al Fin, la presentació del vinil Barcelona Chaos i algun que altre concert més.

Però sobretot dediquem al programa a parlar del que passa entre barrots: connexió amb Joni perquè ens explica el concert Pro Amadeu Casellas del proper dissabte 23, jornada Aportacions contra el FIES i la presó realitzada al Ateneu Llibertari Casc Antic amb presentació del video Fugarse del infierno sobre Xosé Tarrio inclosa, recent sortida de Diego i Zigor de la presó, campanya per la llibertat de Tamara.

Setmana d’accions a l’ocupació forestal contra la MAT i alguna connexió amb companys de dial.

Música sense barrots: Discipulos de Dioniso, Juanito Piquete, El Gitano de Balaguer, The Capaces, Atxanta i Paso a paso.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*