Desallotjament Retaguardia

Progama que comença mogudet amb la presentació en societat dels contrabandistes i veïns Nómadas sin tópico (http://www.nomadasintopico.org/).

Sorteig d’entrades per la gran vetllada perrockiana de divendres 23 al Bikini amb trucada d’en Perrocker de postres.

Truquen també dos companys de la Retaguardia (http://csolaretaguardia.blogspot.com/) per explicar el desallotjament d’aquest Centre Social Okupat del Farró i sobretot que tot el que s’ha generat allà no morirà només tapiant una porta, especialment la iniciativa Te kedas donde kieras (http://tekedas.entodaspartes.net/) de resistència i assessorament en extrangeria.

També es parla d’altres futuribles desallotjaments de la ciutat podrida: el carrer Amor al fantàstic barri de la Clota i la Teixodora (http://teixidora.squat.net/), enfrescada ara amb una marató inacabable d’activitats inclosa una presentació del joc Modulark.

A més, exposició sobre la Crisi, what crisi?, mercat d’intercanvi del barri de Sant Antoni, campanya per l’absolució dels detinguts en la manifestació de suport al Forat de la Vergonya, les saludables propietats de la coca, cròniques d’eventos i molt més.

Música florida i algo repetitiva: Battiato, Exploited, Inkordio (punkrock de los madriles), Les Madeleines, No Kaos, Nous Espectres, Esplendor Geométrico (si, han vuelto), Perrocker.