Axturias, Palestina y otros lugares comunes

Amb la inestimable col·laboració del Dr. Axioma del Rizoma Malinosky i de Bea del Aleteo Equilibrio, els majares expliquen la manifestació en rebuig a la massacre de Gaza del dia abans i l’actualitat del conflicte palestí.

Batalletes asturianes i connexió amb un company de Radio Kras, radio lliure de Xixón que podeu escoltar a http://radiokras.net63.net

També expliquen la campanya de suport a David de la Fornal, insumís vilafranquí condemnat per participar a la manifestació anitfeixista del 12 d’octubre del 1.998. Podeu informar-vos a: http://davidvilafranca.blogspot.com/

I crònica del documental Lucio sobre aquest anarquista navarrés que va posar en jaque el sistema bancari internacional, recitals poètics a l’Ateneu Rosa de Foc, concerts hardcore a la Jungla i molt més.
Música astur i universal: Corquiéu, As Ladras, High Times, Dixebra, Escuela de Odio, Stoned Atmosphere, K-Nalon, Cop de Fona (hardcore mallorquí), Necesidad de Luchar y Nosoträsh