Nautarquisme i Yugoplastika

Els majares presents desvalen per fi el misteri de Nautarquia (http://espaisideral.org/) a més de submergirse al Inferno de Miquel Serratosa i de lleguir noticies dels malaurats australian blondes.

Comentem el cas de l’Amadeu Casellas, escoltem contes del cd “Las Ruleteras. Historias de buenas mujeres… de moral distraida. Corazones zuncidos”, parlem de les festes de Vallcarca i rebem la visita d’en Manu, no el del gorrito de cholo sino el membre alacantí de la mafia irolense irratiana que ens explica el que ha vist per la Gran Serbia i que se cuece en els palaus dels Madriles.

Música imperialista: Tino Casal, Nosequien y los Nosecuantos, Kultur Shock, Red Banner, Libertad o muerte (rap de denúncia del cas de l’Amadeu), Kontra (banda de hc bosnia que ens va visitar fa molts, molts anys) i La Gossa Sorda.

I de regalo, tasques domèstiques en directe.