Menos mal que nos queda Arbuxies i Auxtralia

Tornen els majares ha arribar amb retard, un cop més, provinents d’aquest peculiar llogaret, anomenat Arbuxies, que resisteix ara i sempre a l’invasor terrestre.

Crònica d’aquest multidisciplinari festival anomenat FANC (Festival d’Arts No Convencionals) i de les festes, alternatives algunes, populoses altres, que poblen la geografia majara.

A més, missiva amb les reflexions del nostre anyorat Pablito Terrores i sobretot visita d’uns deliciosos australians que ens expliquen en dos minuts que se cuece al país de Mad Max i Cocodrilo Dundee.

Música auxtral: Doctor Deseo (si es que son de los nuestros), Answer (que han tornat de nou al programa que els va entrevistar anys a), Los Thiki Phantom, Actitud Maria Marta, Le Peuple de l’Orb (no confondre amb herbes lioneses), Surfing Sirles (más de los nuestros), Le Petit Ramon, Sofas Martinez (descobriment de la setmana), Electroputas, Itoiz (amb coro infantil inclós), The Wampas i una ràpida però contundent dosi de clàssics del kangur-punk amb Radio Birman i The Saints.