Conciertos, revueltas y nostalgias

Ernesto Che Majara és abandonat per Eduardo Manostijeras en la solitud de l’estudi contrabandil. Tot i així, contem amb la presència telefònica del darrer des de terres luses.

Crònica de concerts (Extremoduro a Reus, rumbeta a Gràcia) i de la xerrada sobre Demanda informativa al Raval, i descobriment del Padre Cesare, metàlic sacerdot italià.

A més, lectura del llibre “Com és possible. Un tomb pels límits de la democràcia mediàtica” de Laika Soyuz i Penya-Roja i de l’article “La rebelió juvenil als seixanta” de la Revista Polèmica. i com no, una mica de proxelitisme: campanya de col·laboració amb Guifi.net, xarxa lliure alternativa a Internet (http://guifi.net/node/15216).
Per els que aguanteu a escoltar el progama sencer comptareu amb una aparició estelar sorprenent al final.

Música para puretas: himne reusenc en versió karaoke, Zulú 9.30, Extremoduro, Padre Cesare, Rabia Positiva, La Trinca, François Hardy, Jacques Dutronc, Les Gypsys, Dalida, Ai, ai, ai, Arcade Fire i audios cortesia de Rebel’Art.