Masalas, nenés preveraniegos

Un cop més, torna un comando masalero per explicar-nos el darrer número de la nostra revista del cor preferida. Hotels de mala vida, històries de Nova York, centres d’internament, cotilleigs sobre l’Ateneu Enciclopèdic Popular i altres noticies que ens desgranen, a més de ser informats en directe del seu proper bolo i de llançar una molt bona notícia en exclusiva.

http://barcelona.indymedia.org/usermedia/application/11/Masala41_maig-juny_08.pdf

A més, crònica de l’obra de teatre Tita-Lou a la Sala Apsi (C/ St. Elies), trucadeta de les que fan il·lusió i Edú Manostijeras reneix de l’infern badaloní per explicar-nos l’increible concert viscut a l’encara més increïble indret Els Genís.

Música canalla: Patti Smith, Edouard Nenez et les Princes de Bretagne (ni hecho expreso), Que Pim Que Pam Que Pum (rumberos masaleros), Raimon, Salif Keita, Talib Kweli i Surfin Sirles, clar.