Majaras, versión extendida y electrónica

Per fi i després de sobornar a companys programadors contrabandistes hem aconseguit ampliar l’horari majara. Des d’aquest estiu i per si no en teniu prou: l’Assemblea de majaras durarà dues hores.

Ernesto che Majara i Tetilia tornen a enfrontar-se junts als micros per comentar-nos els 10 anys del grup poètic Leon Felipe, darreres notícies desde la Barceloneta, el Sonar, l’Antisonar i els devenirs de la moguda electrònica.

A més lectures vàries, resenya de la pel·licula El buen nombre de Mira Nair, más SGAE i rebem la visita de Txepín del Letal Age.

Banda sonora per tant magna ocasió: Moby, Les Reines Prochaines, Devo (triunfadors de la setmana), Fangoria, Kraftwerk, Aviador Dro, Boris Vian, Nous espectres (estrena i descubriment d’aquest interessant grup de Sants), TDK i els col·leguis de Surfin Sirlas, entre d’altres. I clar, el so dels helicòpters de fons!!