III Encuentro futbolístico y lecturas varias

Ernesto che Majara es torna a trobar sol davant el perill dels micros, però des de la llunyana Argentina Flopi truca per socorre’l i parlar de l’éxit de la pel·licula Glue.

També es comenten les festes de Korneya, el segon aniversari del programa Radio Rosko i sobretot la trobada futbolística contra el neoliberalisme i per la humanitat, organitzada pel Col·lectiu de solidaritat Zapatista. Aquest any tot i abandonar el Forat de la Vergonya i fer-se al camp de la Repla de la Barceloneta, el campionat ha tornat a ser retransmés per Contrabanda.

Lleguim Hablemos de langostas de David Foster Wallace i el fabulós comic Watchmen del mestre Alan Moore i escoltem molta música belga (Vive la fete, Starflam, El tattoo del Tigre), però també Frank Zappa, Siniestro Total, els fantastics Devo, Fangoria, la Kinky Beat i tremendo electrogipsy romana.