En defensa de Contrabanda i una FM comunitària i per una Renda Bàsica Universal

Seguint amb els 30 anys de Contrabanda, conversem amb la periodista i investigadora Núria Reguero, una de les impulsores del comunicat Defensem Radio Contrabanda, defensem una FM comunitària, sobre el marc legal de les polítiques de comunicació i de la falta de reconeixement dels mitjans lliures, amb el que es recullen adhesions. I és que seguim denunciant que arran de la denúncia de l’Associació Catalana de Ràdios contra emissores sense llicència i la inacció de les administracions, hem desmuntat l’antena i per tant aturat l’emissió a la FM. Però seguim vives, emetent en streaming, per l’app de la Mosca Tv o plataformes com Radio Garden, i traient merchandising commemoratiu per l’autogestió del projecte.

Entrevistem també a Judit, membre del grup que ha llençat un manifest per una Renda Bàsica Universal ara, amb qui xerrem del que hi reivindiquen i també sobre la jornada Per una renda bàsica universal del dia 30 al Ateneu Popular de 9barris.

Despedim un nou programa atípic sense dos terços majares però si amb la sorprenent visita d’Albert Nikosia que ens parla del col·lectiu Almas Quemadas en solidaritat a les víctimes de la nau incendiada a Gorg (Badalona). I ho fem amb recomanacions literàries d’altura: l’assaig Sapiens (de animales a dioses) de Yuval Noah Harari i el còmic Nieve en los bolsillos de Kim.

Música comunitària i universal: Barricada (en rècord d’el Boni), Tesa (feat. Andrae, JazzWoman i Eryfukksia), Zoo, Mateolika (el 23 de gener al mateix Ateneu de 9barris), New York Dolls (en rècord de Sylvain Syvain), Che Sudaka (feat. Las Manos de Filippi) i Judas Priest.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*