Sobre llibertats: Anneke Necro, De Raíz Radio i Cabalgata Okupa

Comencem l’any encara sense estar el trident majara al complert, però celebrant els 30 anys de Contrabanda tot i tenir l’antena precintada i per tant l’emissió en FM aturada.

Anneke Necro denuncia la censura, assetjament i expulsió de treballadores sexuals d’Internet, dins l’agenda política per invisibilitzar-les i ens explica iniciatives d’organització d’aquest col·lectiu per fer-hi front #letmeflirt. Aprofitem per recomanar-vos el seu interessantíssim podcast Hot Topic i el PutiClub de les nostres compis contrabandistes.

Eva i Laura ens presenten des de Granada el projecte de programa radiofònic De Raíz que neix el 2014 a Radio Almaina però ara funciona autònomament tot i participar en el moviment de ràdios lliures de l’Estat i en iniciatives com els Cadenazos.

I acabem entrevistant a Ella, una de les companyes organitzadores de la Cabalgata Okupa que el 5 de gener surt de la Plaça del Nord de Vil·la de Gràcia, en defensa de la llibertat, de l’okupació i pel dret a l’habitatge.

Música per girar full a un putu any: Guineu, Green Lung, Chinese Man Ft. Bionic Man Sound, LouisxAmstrong i La Femme Brutal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*