Pre aniversari majara i Tudanzas

Esquivant adolescents pigmentats d’estranys colors i armats amb pistoles filibusteres, els majares ens saltem la quinzenalitat just quan complim 18 anys en antena. Per celebrar-ho púb(l)icament celebrem una vetllada a la Kasa de la Muntanya el divendres 24 abril amb radio en viu, sopador autodigestiu i el concert de Qbits. Per invitar-nos especialment a la part musical ens truca Sandroide.

Parlem també de refilón del projecte d’autogestió rural Agranda la olla d’Extremadura , de l’Operación Piñata que ha colpejat de nou el moviment llibertari a diferents llocs de l’Estat i de la setmana de lluita en solidaritat amb les condemnades per protestar al Parlament. I no ens podem estar de recomenar còmics de l’italià Gipi (Una historia, S, etc.), La communauté i especialment Mi amigo Dahmer de Derf Backderf.

En la part final del programa ens visiten Ana i Martin per parlar-nos del Festival Social Tudanzas que es realitza al Casc Antic a partir del 29 d’abril i de la campanya de micromecenatge que estan impulsant.

Música bailarina: Koma Etíliko, Quimi Portet, Qbits, Indaptats cantant Ovidi Montllor, Joan Colomo, Richard Hell & The Voivoids, El Serio i Montserrat.

Un pensament a "Pre aniversari majara i Tudanzas"

  1. Retroenllaç: Qbits en el aniversario majara

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*