Processions, solars i hotels

procesionEn un programa on trobem a faltar la presència del nostre mentor “Ernesto Che majara”… Eduardo Manostijeras i el recentment incorportat professor Axioma conjuguen una processió que ens portarà per diferents realitats de barris del Districte nº 6 de Carcelonia.

En un primer instant ens relaten la fantàstica processó del “Cristu dels solars” que es realitza a Vallcarca en aquestes dates assenyalades i que acaba amb una fantàstica missa concert de la que podem anomenar ja banda majara: Industrias orsini.

Dels solars i despres del va com va d’ovidi i altres peces musicals del kaos, va arribar el nostre convidat. L’speaker més irreverent però políticament correcte de la Vil·la de Gràcia. Ens presentà l’audiència veïnal que es farà aquest 11 d’abril al matí a la plaça del Sol i on es debatran diferents aspectes. Ell ens va presentar tot el tema dels Hotels i com ens la fan entrar de cantó tot i oposicions veïnals. Txantxullos i trilerisme polític de primera.

gracia

A mitja part parem l’entrevista per anunciar uns jornades sobre el maltracte institucional a la infància.

Finalment vam tornar a gràcia amb l’estrena en directe d’un gran monòleg que va acabar amb les cordes vocals del nostre convidat.

Bé, el proper programa el farem el diumenge 12 d’abril… canviem de tercio per tenir més llibertat d’acció horària i recordeu properament, el 24, celebrem l’aniversari majara!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*