Tot era massa fràgil i La Vida de Brian importa

Comencem febrer parlant de fragilitat. Primer, amb Rubén Surinach (aka Miki Batalla) autor de la distòpia ‘Tot era massa fràgil’ (Pol·len Edicions) amb qui parlem de streampunk, de les referències de la seva primera novel·la amb l’Economia Social i Solidària i amb el seu activisme a Barcelona i de les motivacions i orígens del projecte.

Després xerrar del cas de #BrianRios, jove colombià, que va morir el 21 d’agost sota custòdia policial a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Rubí, l’Ajuntament del qual (igual que la policia) fins ara no s’han pronunciat. Escoltem primer un àudio de Júlia Memoria del Jaguar i després xerrem per telèfon amb la seva dona Juliana que ens parlen de convocatòria #JusticiaParaBrian exigint l’obertura d’una investigació i la fi del silenci institucional i mediàtic. Podeu sumar-vos al formulari d’adhesions al comunicat “Les vides migrants importen, la vida de Brian Rios importa”.

I parlem de la importància de recolzar, avui més que mai, els mitjans de comunicació lliures i independents: de com recolzar la feina d’investigació de la Directa, del capítol L’autogestió de mitjans de comunicació del llibre Gestió comunitària de la cultura i economia solidària  dels editors Santi EizaguirreJavier Rodrigo i publicat per Icaria Editorial, en el qual vam participar i evidentment del 32 aniversari de Contrabanda del proper dissabte 25 a l’Ateneu Enciclopèdic popular, amb el que ajudar a l’autogestió de l’emissora.

Música fràgil: Television (en rècord de Tom Verlaine), Asian Dub Foundation, Duo d’Nos, La Perra Blanca Trio i Delirium Tremens

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*