Retrasmissió de les bodes de plata majares. 25 anys de L’assemblea de Majaras

Programa gravat en viu durant la celebració de les bodes de plata majares. 25 anys de L’assemblea de Majaras, perpetrat a l’Ateneu Enciclopèdic Popular, projecte que compleix 120 anys i del que parlem durant l’emissió.

També podreu escoltar el concert de Virus de Barna a les 13.30, la presentació del llibre (sub)Sol.Relatos bajo suelo i l’espectacle La divina Pandèmia. O almenys això vam intentar. Disculpeu el deficient so

Un pensament a "Retrasmissió de les bodes de plata majares. 25 anys de L’assemblea de Majaras"

  1. Retroenllaç: Ruta de l’exili amb StopMareMortum i Mujeres i VIH amb CreaciónPositiva | asamblea de majaras

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*