Ruta Pacífica de Mujeres de Colombia

Ens visiten de la Gira de joves defensores de drets humans i membres de col·lectius lesbians, bisexuals i trans colombianes que estarà a Catalunya fins el 21 de maig, portades per l’organització CooperAcció i dins el projecte Ruta pacífica de las mujeres. Amb elles parlem de l’actualitat del conflicte i resistència a Colòmbia, de les seves lluites, propostes i demandes, de les diferents realitats i cultures de les regions d’on venen i de les activitats que realitzaran aquests dies. Aprofitem per escoltar un àudio, que ens fa arribar el Col·lectiu Maloka, on l’activista Alicia Valencia explica la repressió d’activistes indígenes i recents detencions a la regió del Cauca.

I us convidem a la celebració del 25 aniversari del programa que farem el diumenge 29 de maig a l’Ateneu Enciclopèdic Popular amb, d’entre altres activitats, concert d’El Virus de Barna, presentació del llibre (Sub)sol i l’espectacle Divina Pandemia.

Música en ruta: Virus de Barna, Canción sin miedo (versió colombiana), La Muchaca y la Otra, La Perla, La Múcura i Martha Gómez.

 

Un pensament a "Ruta Pacífica de Mujeres de Colombia"

  1. Retroenllaç: GIRA Sintonía de jóvenes colombianas constructoras de Paz | Cooperaccio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*