Bòria i Famílies Trans-Construccions Identitàries

En el que potser és, ara sí, el darrer programa des del local de la Placa Irreal, ens visiten Mar i Quim, membres, més joves que el propi programa (no és broma), del grup Bòria. Ens parlen de la campanya de micromecenatge per treure el seu primer àlbum, del seu rap combatiu, de com va néixer aquesta banda i es marquen un tema en viu. I els acompanyen unes clàssiques del programa, Mar i Mariani que aprofiten per explicar-nos la nova mutació de No es Moco de Pava, amb el que difonen la cultura de base i l’existència d’espais socials: La Soterrània.

Com tenim un programa la “mar” de maco, connectem amb Mar C. Llop que ens parla també de la seva campanya de micromecenatge per continuar amb el projecte multidisciplinar Famílies Trans-Construccions Identitàries del que ja ens havíem fet ressò i del que es parlarà en un acte a la Lleialtat Santsenca el 23 de desembre.

I acabem recordant, com cada desembre, les convocatòries per seguir denunciant l’assassinat impune a Pedro Alvarez i també el documental que en va fer la gent d’ACATS.

Música de verema: Nina Hagen, Baya Baye, Gillian Hills, Sergi Fàbregas amb la BSO de Nosotros no olvidamos, Skarface i evidentment Bòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*