TuDanzas i Mudanzas

Encara sota els efectes del Contrabanda Comiat Fest del que podeu recuperar l’emissió en viu, fem balanç de la jornada i ens posem en modo Trasllat Fest.

A part de tenir Gabriel i Andrea de la Sequoia, ens visita una habitual, Ana de Tudanzas que ens ve a parlar del Mercado de Arte Social y Comunitario que es realitza el 19, 20 i 21 de novembre al Centre Sociocultural Enriquezarte i a qui aprofitem per que ens parli d’altres projectes d’aquesta entitat del Casc Antic com Rojo Tabú i reflexionar sobre que plantegen i poden aportar l’art comunitari i les disciplines lligades al moviment i el cos en el context postpandèmic actual.

I expliquem un parell d’esdeveniments que han passat aquest cap de setmana al Raval, el nostre nou barri: el desembarcament de Titoieta Ràdio amb una emissió especial i la III Encuentro de arte para la paz en suport a projectes culturals i comunitaris de Guapi al Cauca colombià.

Música en mu-dances: PunkGrossos, Aiala, Vallanzaska, Vaiapraia e as Rainhas do Baile, Nagazaki Sunrise, Daara J i marimbes colombianes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*