Actualitat cas Aturem el Parlament, detingut acció per l’habitatge al Raval i #ElUltimoConcierto

Entrevistem al Jordi, una de les persones condemnades per l’acció d’“Aturem el Parlament” el 15 de juny del 2011 en el marc del moviment 15-M, que ens explica les novetats del cas després de la sentència del Tribunal Europeu de Drets Humans i com segueix la campanya i espais de suport com l’assemblea de familiars d’encausades i condemnades.

També ens truca Miguel, veí i membre de Raval Rebel, per parlar de la lluita pel dret a l’habitatge al barri i explicar la recent acció per evitar la reocupació d’un narcopis de Cerberus i posterior detenció que ell mateix va patir i amb qui xerrem també de la lluita de la plataforma Acció Raval contra els narcopisos i de la campanya per defensar l’Ateneu Raval.

Aprofitem per mencionar altres casos actuals repressius i les respectives campanyes de suport com la de #SorollSororcom per les encausades del Comité de Vaga feminista de Vallcarca o per la llibertat d’en Jip detingut a la recent bicicletada per l’okupació.

I acabem escoltant els àudios que Itxaso, companya i cap de producció de Sala Razzmatazz, on ens explica la desoladora situació de les sales de concert, l’impacte a nivell social i cultural que comporta i la iniciativa El último concierto per denunciar-ho.

Música per lluitar per les llibertats: Hijos del Sol, Entre Vandals, Angelical Upstars, Nathy Peluso, Pirat’s Sound Sistema, Ripio, Bambino i Elektroduendes. Fum quedents pendents pel següent programa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*