Teta & teta i gestió emocional

Sense dos terceres parts dels majares però amb la presència de la Patri, tornem de vacances. Comencem connectant amb Iol de Teta & teta, que ens parla d’aquest espai feminista de creació i activisme i de la censura per part d’Instagram que han patit

Aprofitem per explicar el cas de l’artista i activista Daniela Ortiz i la campanya i comunicat de suport que s’està fent i recomanar iniciatives d’autodefensa digital feminista.

I sobretot parlem, o deixem oberts debats, sobre la gestió de les pors i incerteses i l’impacte emocional de la situació actual

Recomanem llibres com Feminisme de butxaca de Bel Olid i El hombre en busca de su sentido de Víctor Franck i el còmic Tomar Refugio de Zeina Abirached i Mathias Énard. I, com en anteriors programes, acabem amb un nou àudio de la Judit de Crit Cultural posant veu als Contes de bona nit per a nenes rebels d’Elena Favilli i Francesca Cavallo, aquest sobre Matilde Montoya.

Música per ofendre’s ensenyant tetes: Suzanna, Soleá Morente, Nach, Pedro Pastor y Suso Sudón, Líbrida, Queralt Lahoz, Tremendu i Amparo Sanchez (amb La Abuela Margarita)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*