#EnQuarAntena Amb Contrabanda Setmana 7

A punt d’entrar en la sesentena però seguint #EnQuarAntenaAmbContrabanda, els majares recuperem l’anormalitat quinzenal, en un programa fet el mateix cap de setmana del 1er Cadenazo ibérico de las Radios Libres, amb incidències tècniques i rebent males notícies durant l’enregistrament.

Comencem escoltant com es viu a la Perrockia la tornada d’activitat com perruqueria i alhora el parón de la música en viu i a Martina de l’Associació RAI sobre que implica per la comunicació i activitat d’espais culturals i comunitaris de barri com el seu el confinament.

Seguim amb els àudios de l’Observatori d’Antropologia del Conflicte Urbà sobre el projecte Cerrado por vacaciones i la transformació de l’espai púbic amb l’aturada del turisme i de l’Etnogràfica que ens fan un reflexió feminista sobre la gestió que la nostra societat adultocèntrica està fent de la crisi sanitària. Això ens porta a parlar del Manifest per a una Barcelona amb carrers amb prioritat per vianants i ciclistes que incorpori una perspectiva feminista.

En el darrer bloc escoltem a Ana de Bacantoh i Tudanzas que ens parla del cos com a resistència i de reivindicar el moviment en l’actual context i a la Patri, treballadora de l’àmbit social que ens explica com i a qui està impactant i canviant en termes socials i laborals aquesta crisi i els deures de l’Administració per atendre-les.

I acabem recomanant el curs on-line Señores en la cama, escoltant una falca sobre el retorn del Mercat de Pagés de Vallcarca i sobretot recordant el Pep i el Kiku que han decidit marxar en mig d’aquesta anormalitat.

Música de dol: Perrocker, Flor Braier, Maria Arnal i per despedir Pep i Kiku GdeGato i Ateh respectivament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*