Ni traficants ni especuladors #ElRavalNoEstaEnVenda i solidaritat amb Altsasua des de Vallcarca

Tenim Martin i Angel d’Acció Raval per denunciar l’existència de narcopisos que ajuden a l’especulació i degradació d’alguns carrers del barri, per anunciar la Manifestació dissabte 9 de setembre a les 18h. El Raval no està en venda convocada pel #veinatdelRaval i així tenim l’oportunitat de tenir una estoneta de polèmica al programa.

També ens visiten Maite, Amaia i Iosu vallcarkins d’Altsasua per parlar-nos del cas dels joves detinguts d’aquest poble de Nafarroa acusats de terrorisme, present a la programació de les Festes Alternatives de Vallcarca, d’on aprofitem per anunciar més programació de festa major de tan peculiar barri.

Acabem el programa parlant de la II Trobada de Comunitats feta de nou a Calafou i recordant la solidaritat internacional per resoldre el cas del desaparegut Santiago Maldonado.

Música traficant: Tremenda Jauria, SuperSpanish Combo, La Polla Records, Skalariak, Raperos de Emaús, Meconio i Protestango.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*