Hysteria Sinensis pre 8 de març

Ens acompanyen de nou Julia Hysteria i Astrid Sinensis, futures contrabandistes que ens venen a xerrar de punk femení dins la programació especial de Contrabanda pel 8 de març-Dia Internacional de la Dona.

Amb elles comentem el projecte Dona Cançó, la web Femmefmun i el documental Peligro Social; recomenen Por favor mátame de Legs McNeil i Gillian McCain i llegim Cómo se hace una chica de Caitlin Moran i Teoria King Kong de Virginie Despentes. I fem repàs a actes feministes: presentació del llibre Maternidades Subversivas de Maria Llopis, Jornada Feminista dins el VII aniversari del CSO Astilla i evidentment una nova edició de les Jornades Se va armar la Gorda.

Dr. Axioma ens truca per anunciar-nos convocatòries imminents a Vallcarca i expliquem un peculiar espai a Saint Romain-au Mt d’Or ara en perill: La Démeure du Chaos. Finalment fem crònica de l’acte en solidaritat a les refugiades migrants organitzat per CNT Catalunya el 4 de març.

Música vuitmarçista: La Rateta que escombrava l’escaleta, Vulpes, Cortinilla Grasienta, Último Resorte, Accidente, Desechables, Bikini Kill, Hole, The Slits, Bérurier Noir, Farika i el seu Clítoris Llibertari, Tuxedomoon, Mürfila, China Cruel i Lenny & The Ladies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*