#HolaDictadura, Hijos Barcelona i Lizania

Enyorats d’Eduardo Manostijeras però amb la futura contrabandista Livia de companyia, connectem amb gent d’HIJOS Barcelona que ens anuncia la Jornada que faran a Vallcarca el dissabte 13.

També ens truca un ja habitual convidat per anunciar la manifestació antirepresiva del dissabte 13 i sobretot parlar de la campanya i revista Hola Dictadura que es presentarà divendres 12 a la plaça del Sol, just abans de l’homenatge a Lizano, a qui despedim amb les seves pròpies paraules.

I comentem la presentació del col·lectiu Salut entre totes a Vallcarca, anticipant la visita que ens faran a l’estiu, la jornada d’Una Posició a Can Batlló; i el llibre Mars del Carib de Sergi Pons Codina.

Música dictatorial: Spreading Licks, Def con Dos, Maquina de Turing, Leche Frita i l’àlbum solidari Música x la identidad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*