Aturem el Fracking i radionovel·les

Improvisadament contem amb les Pilars que ens fan una mostra de “Ni Dios ni PaPa” la radionovel·la sobre deshaucis i demiurgs que estàn perpetrant.

Contactem amb un membre de la Plataforma Aturem el Fracking que ens explica en quin moment està aquesta lluita darrerament no tan present en els mitjans.

A falta de poder contactar amb gent de La Llamborda expliquem les jornades anticarcelàries que s’estan realitzant en aquest CSOA del Guinardó. I també parlem de l’aniversari de l’hort de Vallcarca i de la lluita pel Parc de la Farigola d’aquest barri.

Lleguim un fragment de “Jo només il·lumino la catalana terra” de Valero Sanmartí  i recomanem“Dios en persona” de Marc-Antoine Mathieu, “Los Invisibles” de Nanni Balestrini i el documental “Quiero tener una ferretería en Andalucía” de Carles Prats sobre Joe Strummer.

I evidentment tenim un rècord pels diferents espais autogestionats que les darreres setmanes han estat desallotjats especialment Can Piella que estem segurs seguirà ben viva com a projecte

Música esperpèntica: Nick Cave & The Bad Seeds, Nina Hagen, La Banda del Panda, Pepet i Marieta, Georges Moustaki, The Clash

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*