Foto-despidos i Pla d’AbUsos

Amb els ecos del 1 de maig i de la manifestació del 30 d’abril a Gràcia pel Dia del Sabotatge, tenim la visita del Xab que ens explica la campanya de Fotodespidos que ha engegat en patir en carn propia les aberrants pràctiques laborals de Fotoprix.

També contactem amb el Dani de la Sosi. Associació de Veïns del Casc Antic que ens explica el Pla d’AbUsos que acaba de presentar el Districte de Ciutat Vella i que ha despertat la protesta dels col·lectius veinals agrupats en la Xarxa Veïnal de Ciutat Vella.

I de refilón recordem el judici contra els torturadors del motí de 4camins i que ja podeu fer objecció fiscal a la campanya de renta d’aquest any.

Música per autodespedir-se: EAM – Exèrcit d’Alliberament Musical, La Pija punk & the Yolanrockers i la Rondalla del Guillafluixa i el Coco elèctric.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*