Carbó dels reyes mancos des de Grècia

Comencem l’any coincidint amb el dia de Reis i Reines que ens porten carbó i no ens deixen connectar amb les companyes de Radio 98 d’Atenes amb qui voliem xerrar sobre el confiscament dels seus equips i dels de Radiozonas de Expresión Subversiva a la Universitat d’Atenes, i d’altres mogudes helèniques.

Parlem del cas de l’Alfon, xaval de Vallecas detingut a la darrera Vaga General i al qual se li aplicat el règim FIES i de la campanya en demanda de la seva absolució.

Us recordem les campanyes de micromecenatge per finançar projectes de Radio Bronka i del Laboratorio Titirinante (dissabte 12 a Rai Art) i recomanem la peli Margin Call i especialment el documental La educación prohibida (dissabte 26 a RaiArt)

Carbó musical: Johnny Cash (però la cançó és Girl from the north country amb Bob Dylan, i no la que us deiem), el hit Gamba chunga manglar tumba, Nessun Dorma, Pablo Hásel, Etsaiak, Perrocker, 24 Ideas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*