Per un Parc Güell públic i gratuït

Minvats en efectius i en reflexes per afrontar limitacions varies, els majares compten amb la visita de membres de la Plataforma Defensem el Park Güell, que venen a denunciar el projecte municipal de limitar l’accès a aquest emblemàtic parc barceloní i a invitar a la gent a que participi en la proposta d’alternatives al tancament.

Seguint divagant sobre espai públic i barris en lluita parlem de Vallcarca, de nous plans d’esquenes a les veïnes i del documental Encaixonats, projectat en el Cicle documental sobre Gentifricació de RAI, tot i que se’ns oblida recomenar-vos aquesta exposició sobre el barri. També de la Jornada per la gestió comunitària del Casal del Forat de la Vergonya i de la prohibició de la Bicifarra durant les darreres Festes de Sant Andreu.

També parlem de la Tancada de treballadores de l’Hospital de St. Pau i d’altres convocatòries en defensa de la sanitat pública. I de l’imminent XXII aniversari de Contrabanda a la Reina d’Africà del dissabte 15 de desembre.

Música en el parc: Quimi Portet, Discípulos de Dioniso, Ze Fuga, Pateando Calles, Kroke

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*