Hackmeeting, La Resposta i post 25s

En el primer programa de tardor ens trobem amb un estudi ben replet i distinguit. D’una banda companyes de l’antic programa contrabandista Aptitude FM ens venen a parlar del proper Hackmeeting que aquest any es realitzarà a Calafou entre el 12 i 14 d’octubre, d’hacktivisme, software lliure i altres interessants tags.

També ens truquen des de La Resposta, CSO del Fort Pienc amenaçat de desallotjament. I tornem a comptar amb l’Oriol amb el qual comentem els recents fets succeïts el 25s amb la iniciativa de Rodear el Congreso a Madrid i que va tenir la seva replica coordinada en altres ciutats de l’Estat, inclosa Barcelona i que evidentment va també tenir la seva cobertura des de les ones lliures.

Música lliure alguna, llibertina altra: Rocky Horror Picture Show, Atversaris, The Zepo, Neuroflip, La Máquina de Turing, Oscarboles el Cantautonomo i Chicho Sánchez Ferlosio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*