Visca els mitjans lliures!

Com no podia ser d’altra forma centrem el programa del dia de St. Joan en l’amenaça de tancament del centre emissor de Contrabanda FM i a la campanya de denúncia i de suport que s’està realitzant. Però també aprofitem per parlar d’altres mitjans lliures sigui per què estan també amenaçats o per felicitar-los per reixides campanyes de finançament com en el cas de la Tele.

També parlem amb Xavi Palos sobre el seu cas, un nou exemple de persecució que esten patint molts vaguistes del passat 29M. Podeu donar-hi suport des de la campanya d’adhesions o contactant amb l’Assemblea indignada de St. Andreu.

Música de radioresistència: Kraftwerk, Rage Against The Machine, Rebel Spell, Magnetophones, Los Ganglios, Pascuala Ilabaca y Fauna i Taraful din Craiova

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*