Flors de Maig, per salvar i sortir al carrer

Saltant-se la quinzenalitat i amb mono de ràdio l’Oliveta i el Che Majara afronten un nou programa sense Eduardo Manostijeras però amb la col·laboració del brother Oriol. Amb ell parlem de recents i properes convocatòries d’aquesta primavera calenta: les movilitzacions de commemoració del primer aniversari del 15M, l’okupació d’un banc expropiat al Guinardó, les convocatòries d’Occupy Mordor davant la seu de La Caixa o la vaga d’ensenyament del dimarts 22 de maig.

També ens truquen de l’Ateneu La Flor de Maig, un altre espai cultural i popular a punt de desaparèixer a la nostra ciutat, en aquest cas al Poble Nou; per explicar-nos la seva difícil situació i fer una crida a que la gent es sumi a la campanya per salvar-lo.

I no podem estar-nos de felicitar els companys del programa Zibaldone per la jornada, amb xerrada i festa inclosa que van organitzar el passat 18 de maig. Aquí la podeu escoltar els poliglotes.

Música negrota: Fundación Tony Manero, La Phaze, Jamiroquai, Die Antwoord, Daniel Higienico, Dinamo, Qbits

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*