De Ulises, Penélopes y Candelas

Encara amb rimels carnavelencs i amb l’absència de l’enyorada Oliveta els majares reben la visita de l’Alcira i el Xavi. Amb elles parlem del Cicle Documental De Ulises y Penélopes que organitza RAI i Synusia, d’aquest darrer col·lectiu i tot el que es trama en l’Ateneu Candela de Terrassa, de les fronteres i de lo que haga falta.

Ja que estem amb gent de Terrassa anunciem les Jornades Aposta per la contrainformació que es fan al Kasalet i en que Contrabanda participarà. I viatjem una mica per la Península amb el llibre Kukutza Gaztetxea (Ed.Txalaparta) sobre aquest centre social i el barri de Rekalde (Bilbo) que l’albergava; i amb les últimes noves que Eduardo Manostijeras ens porta de Sevilla.

Música que rompe fronteras: The Ruts, Räma Kerdop, HiphopLabs, Flo6x8 i Radio Futura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*