Tal Ben Ari en directo

El trio majara, encara sota els efectes de la recent lluna plena, té la sort de rebre la visita de Tal Ben Ari, aka Tula, que ens portà la seva música tant enllaunada com en directe i des dels seus diferents projectes musicals.

Recordem també que ens venen dies amb convocatòries “judicials”: el 13 i 14 per aturar l’Audiència Nacional que es traslladarà per jutjar les encausades del Parlament; i el 15 de suport a Ràdio Pica en el judici per la denúncia d’AGEDI-AIE. I que Mumia Abu-Jamal porta 30 anys injustament a la presó.

Música post luna llena: Miguel y Hesputos Mutantes, La Hermana Pequeña, Pixamandurries y como no la fantástica Tula.

Tornem en directe ni més ni menys que el 25 de desembre, funk funk funk! I no oblideu donar suport a les ràdios lliures, que són de totes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*