Sacando visceras y marchando indignad@s

Comptem amb l’entranyable presència de tres companys que ens venen a parlar de Viscera, publicació que ha presentat el seu número 4 en la Mostra del llibre anarquista de Barcelona que acabava en aquells mateixos moments. Els aprofitem per fer una valoració del Seminari  Circuitos cerrados: experiencias de institucionalización de la vida realitzat a Barcelona durant la primavera i de la citada Mostra del Llibre, fent la nostra aportació recomanant el còmic Rebétiko. La mala hierba de David Prudhomme.

També connectem amb la Marcha Popular Indignada que en aquests moments està a Calaceite camí de Madrid. I anunciem les IX Festes Populars del Raval on com cada any Contrabanda estarà col·laborant amb una emissió en directe des del carrer el dissabte 16 de juliol.

Música des de las vísceras: XOC, Pink Floyd, B-Movie, Disundead, Toxic Waste, Orgon, Juanito Piquete.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*