Aniversari a La Carboneria i Morir de Dia

Programa bipolar (tripolar més bé), com els majares.

Durant la primera meitat escoltem la gravació realitzada durant la gala 14 anys de majarisme radiofònic del divendres 28 a La Otra Carboneria.

En la segona meitat comptem amb la presència de la Laia i el Sergi, realitzadors de Morir de dia, documental que recorre l’entrada de l’heroïna a Barcelona des dels darrers anys del Franquisme, i que s’estrena el 6 de maig als Cines Maldà de Barcelona. Amb elles aprofitem per recordar que l’ALA (Associació Lliure Antiprohibicionista) té de nou un local, aquest cop al barri d’Hostafrancs.

I tant en una part com en l’altre actualitzem informació de la manifestació unitària en motiu del 1 de maig i que amb el lema Ara ens toca a nosaltres recorria la part alta de Barcelona patint vàries detencions i l’habitual repressió.

Recordem també la mort de Patricia, una de les condemnades pels fets del 4F de 2006 al barri de St. Pere.

Música retrospectiva: The Busters (la nostra primera sintonia), Frères Guissé, Chuck Berry, Parabellum, Albert Pla (musicant Pepe Sales), Lou Reed, Morfi Grey (des de l’últim disc) i Modena City Ramblers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*