Diumenge de RSK

Per fi tenim amb nosaltres els companys de Ràdio Rsk, que ens comenten els devenirs, el passat i sobretot el present d’aquesta ràdio lliure del Turó de la Peira. Aprofitem per parlar de la Coordinadora de Ràdios Lliures de la que formen part i de notícies recents d’altres ràdios membres: les dificultats i el concert per l’autogestió (dissabte 26F al Rock’n’Trini) de Ràdio Linea IV i l’absolució de Ràdio Pica en el judici per injúries contra AM2 FM.

I també recordem les notícies bones i dolentes que Contrabanda ha viscut els darrers dies: d’una banda l’estrena del cd commemoratiu “20 anys bategant al dial” amb la festa d’aniversari a la Farinera i la retransmissió conjunta amb Ràdio Bronka de les Jornades esportivo-associatives Crema la cansalada del dissabte 19F a Vallcarca; però de l’altra la despedida d’alguns contrabandistes i el darrer atac amb el que ens trobem, les absurdes multes rebudes per enganxar cartells a la via “pública”.

Música resakosa que batega al dial: Murgache, Che Sudaka, El Punto Devil, Código Neurótico, Acraci, Rita Pavone, Flor Braier (que ens regala la seva presència i tindreu en directe el dissabte 5 de març al Demodée de Gràcia) i Thin Lizzy per despedir al gran Gary Moore.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*