De drogas, sustos y festejos

Programa completet, massa i tot. Ens acompanya la Nuria d’Energy Control per explicar-nos aquest projecte de reducció de riscs i per xerrar sobre un tema tant interessant i tabú com són les droges.

Comentem també la revolta a Egipte i el segrest que han viscut uns italians en aquest país; la situació que van viure les companyes d’Irola Irratia el dia de la Vaga General;  i la campanya contra el desallotjament del CSOA La Otra Carboneria.

I com sempre parlem de nosaltres. De les Jornades de Mitjans de Comunicació Alternatius i Llibertat d’Expressió que ha organitzat el CSA La Maranya de Lleida i especialment de la Festa celebració dels 20 anys de Contrabanda i presentació del cd commemoratiu corresponent.

Música pa flipar: Quimi Portet, Albert Pla, Transición, La Trupe Xingona, Murgache i famosos cantant a la legalització de la marihuana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*