Contrainfos i Doctor Deseo

Mermats en la seva formació, els majares es salten la quinzenalitat però no l’estat resacós. Afortunadament reben la visita de l’Aran i el Kike de Contrainfos, que venen a explicar-nos les mutacions que està vivint aquest veterà projecte de contrainformació barcelonauta.

Xerrem també amb Francis de Doctor Deseo, grup que ve a presentar el seu nou cd dissabte 11 a la Salamandra d’Hospitalet. I anunciem el GtFest Bcn que organitza la gent de Generatech i que ens portarà a la Rimaia el dilluns 6.

Eso y el batallar constante en la jungla del dial. Comencem el programa sense sonar per la FM però acabem tornant-hi, o que us pensaveu.

Contramúsica: Miguel y los Hesputos Mutantes, Doctor Deseo, Transición, El punto Devil, Business

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*