8 Festes Populars del Raval

Un any més i aquest cop enmig de febres patrioteres (d’uns i altres) tornen les Festes Populars del Raval.

Companyes del CSOA Barrilonia ens acompanyen per parlar-ne i per explicar-nos altres assumptes que es mouen a l’altra banda del Raval, com l’ús que s’està fent del solar del carrer Riereta amb St. Rafael o per tot el Districte i la ciutat com l’itinerari pels Grans Hotels de Ciutat Vella o la campanya Tod@s estamos enredadas. I el més important ens porten en directe música del col·lectiu Newen, resident al centre social.

A més, felicitem els companys d’Aptitude FM pel seu aniversari i parlem del festejo de l’Associació Albricias l’anterior divendres i del concert de Las Tarambandas a  les Festes del barri de La Salut de Manlleu.

Per acabar us recomanem l’especial sobre futbol fet pels companys de Radio Mistelera.

Música a ritme de vuvuzela: Kasparrata, Nous Espectres, Surfin Sirles, El Pesol Ferèstec, Pixies, El Vailet de la Fressa.

Recordeu que aquesta setmana ens veiem a la placeta de Valldonzella, a la Casa de la Solidaritat, a l’Hort Okupat del Xino i a la resta d’espais de les Festes del Raval!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*