Majaras en Oregon

Retornats d’una nova batalla de Belchite particular els majares ens expliquen les seves experiències per terres manyes co. Participació al Seminario de Solidaridad Política, bailoteos algun que altre festival de fusió urbana i visites a emissores germanes a l’altra banda de los Monegros: Radio La Granja i Radio Topo, on som invitats al programa Lucha Libre. També expliquem la IX Marcha a la Macrocarcel de Zuera.

Escoltem una reliquia contrabandista: l’entrevista realitzada per Chorche a Dieguito el Malo. I xerrem justosament amb Isabel, ilustre oient.

A més, cròniques de concerts, desallotjament de l’okupació forestal contra la MAT i jornada antirepressiva per l’absolució d’Alfonso a Barcelona.

Música baturra: Four Ways (i la seva versió peluda de Relax), La Phaze amb Kenny Arkana, La Criatura (des del cd Rompe la Incomunicación tret per Radio Topo fa un munt d’anys), Estigia, El Ultimo Skalon, The Sam Peckinpah’s Order, La Banda Trapera del Rio (que baile Montilla), Mal de amores, Perrocker i el clàssic Pistolas para la paz (el We are the world barceloní).

Un pensament a “Majaras en Oregon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*