Magnolies aux fêtes populars du Raval

magnolies en viu

Ursula & The Magnòlies s’estrenen a l’estudi 1 de Contrabanda, explicant-nos a que es dediquen i portant-nos en directe les seves coples, que podreu escoltar en directe el divendres 17 a la Casa de la Solidaritat durant les Festes Populars del Raval.  Aprofitem i els explotem exprimint-los un parell de cunyes.

A més, trucades de groopies i de l’enyorada Tetilia, regals, crònica de l’espectacle TransTango a l’Ateneu Maig del 37, absolució Núria i Alfonso, despedides i VII Festes Populars del Raval per un tubo.

Música magnoliana:  The Slits, Gotan Projet, Los Tronchos, Fufü-ai, Fuego.

Un pensament a "Magnolies aux fêtes populars du Raval"

  1. Ursula & de Magnolies ,, esta buenismo ,, que rico suena ,,me encantan yo quiero conseguir un album de ellos .. buenisimo ,, la mejor energia para esa rica banda de comunidad y buena electricidad para la misma ….besos a la banda y uno especial para Helena …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*